Winterstalling 2017/2018

11/09/2017

Beste motorrijd(st)er,

We beginnen weer met het jaarlijkse winterprogramma d.m.v. ONDERHOUD MET GRATIS HAAL EN BRENGSERVICE*

 

WAAROM IS WINTER/ONDERHOUD ZO BELANGRIJK?

U zorgt er uiteindelijk zo voor,dat de motor bij aanvang van het nieuwe seizoen weer in top conditie is en veilig het seizoen kan starten. Wat houdt dit in?

We halen uw motor op en voeren de door u opgegeven reparatie en/of onderhoudsbeurt uit om vervolgens de motor weer schoon retour te bezorgen.Eventueel kunnen we uw motor ook alleen winterklaar maken of een uitgebreide poetsbeurt geven.

Het transport gebeurt in onze dichte vrachtwagen met laadklep en in combinatie met onderhoud is het halen en brengen geheel GRATIS.


Hebt u plannen om uw motor te customizen? Vraag ons om een offerte of een deskundigadvies.

DUIDELIJKE VASTE SCHERPE PRIJZEN EN GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

Wij leveren naast de originele H-D Accessoires ook alle accessoires van andere leveranciers. Maak snel een afspraak, zodat u gebruik kunt maken van de gratis haal en breng service. TEL.:+31(0)74-2040740
 

Vanaf 1 oktober is de winterstalling weer geopend!

Ook hebt u weer de mogelijkheid uw motor bij ons te stallen tot 15 mei 2018. Uw motor wordt dan winterklaar gemaakt en geconserveerd gedurende de stallingperiode. De accu wordt hierbij gedemonteerd en aan de druppellader gezet. De gehele motor wordt gereinigd en in de siliconenspray gezet. De kosten voor de winterstalling alleen zijn €99,00 (dus excl.kosten van een onderhoudsbeurt of stallinggereedmaken).

De motor dient voor 15 mei 2018 (ook na het winteronderhoud)door U zelf te worden opgehaald uit de winterstalling. Tijdens de winterstalling moet de motor All-riskverzekerd zijn door U.

**Tarief geldt voor toepassing van mineraalolie SEA 20W50 origineel Harley-Davidson,*SYN3 van Harley-Davidson. Bij meer werk of een grote beurt gelden boven genoemde prijzen niet. In overleg wordt bepaald welk onderhoud u wenst en wat de kosten zijn.

U KUNT ZICH AANMELDEN PER MAIL: Info@oudemonninkmotors.nl OF PER TEL.: +31(0)74 - 2040740 

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief via:www.oudemonninkmotors.nl voor alle verdere WINTERAANBIEDINGEN! Of kijk op onze Webshop: www.harleyoudemonninkonline.nl

 

*Ophalen is gratis voor Overijssel, Gelderland, Flevoland, Drenthe, Groningen en Friesland. Andere provincies in overleg. Actie geldig tot 15 maart 2018