The Signature
Dealer Info

SERVICE TEAM

 Onze winterstalling en winteronderhoud is weer geopend, meld je aan!

 

Een goed onderhouden Harley-Davidson zal het meest bijdragen aan het plezier dat je beleeft met je motor. Onderhoud en technische controle kan dan ook alleen maar goed gebeuren door monteurs die bekend zijn met de techniek. Het onderhoudstraject verandert constant door nieuwe technieken (bijv. injectiesystemen) en daarbij ook de gereedschappen (bijv. Digital Technician, enz…). Onze monteurs : Kevin, Frank en Floris worden dan ook jaarlijks getraind door de Harley-Davidson University en na het behalen van het examen wordt het certificaat bijgeschreven in hun persoonlijke paspoort. Onze werkplaats bestaat uit vijf werkstations met ieder hun eigen gereedschappen, waarbij iedere monteur naast de reguliere kennis er een specialiteit naast heeft. Een aantal van die specialiteiten zijn: tuning, customizing, special builds of gewoon een social talk. Hierdoor kan er een goed advies gegeven worden op technisch gebied en hoeven reparaties niet onnodig lang te duren en/of veel te kosten. Dankzij een goede werkplaatsplanning en magazijnbeheer kunnen we een normale reparatie binnen enkele dagen uitvoeren.

Mocht je bij het aanbieden van de motor geen vervoer terug hebben, dan kun je de beschikking krijgen over een GRATIS leenmotor wel even reserveren.

Wanneer je helemaal geen tijd kunt vrijmaken om de motor te brengen en/of op te halen, dan kun je ook nog gebruik maken van de haal- en brengservice die in de wintermaanden gratis is. In het seizoen rekenen wij hiervoor € 50,- (geldt voor de provincies Overijssel, Drenthe en Noord-Gelderland). Hiervoor kun je ons bellen, of stuur een e-mail om een afspraak te maken (in samenhang met de planning).

Ons service team: 

Kevin: Master of Technician H-D.

KEVIN

De Master off Technician Monteur van Harley-Davidson en heeft alle curcussen gevolgd en is daardoor een zeer getalenteerde monteur. Kevin heeft ook the Master of Technician titel op zijn naam staan.

Frank: Master of Technician H-D.

Frank: Master of Technician H-D.

FRANK

1e Monteur van Harley-Davidson, heeft al vele jaren werkervaring en is Master of Technician, het hoogst te halen in de H-D wereld. Stond aan de creative en technische basis van onze winnaar van de Battle of the Kings Benelux .

ERWIN

Als chauffeur en poetser zorgt Erwin dat de motoren op afgesproken tijdstip veilig en gepoetst op de plaats van bestemming komen.